Blogitjamppu_fi

Battlefield Hardline BETA 2 tunnelmia

Battlefield Hardline jakaa mielipiteitä. Moni HC pelaaja on pyhästi luvannut, ettei koske tekeleeseen pitkällä tikullakaan. Toiset sensijaan odottavat innolla uutta verta Battlefield pelisarjaan.

Mulle tulee vähän mieleen tilanne, joka oli vuosia sitten kun BF2142 julkaistiin. BF2 oli saavuttanut valtaisin suosion ja uutta peliä odotettiin ristiriitaisin tuntein. BF2142 tehtiin BF2 moottorin päälle ehostetuin grafiikoin ja uusien aseiden, ajoneuvojen ja vempaimien ryhdistämänä. Peli jakoi mielipiteitä vahvasti 2006, kun se julkaistiin. Suurin osa BF2 veteraaneista ilmoitti, ettei koskaan aijo sekaantua moiseen pa****n.

Nyt liki kymmenen vuoden jälkeen Battlelogissa 2142 voitti äänestyksen parhaasta Battlefield pelistä! Perusteluina innovatiiviset pelilliset ratkaisut ja tietysti se kaikkien rakastama Titaani pelimuoto. Titaania yritettiin Battlefield 4 Carrier Assault lisäosassa kopioida, mutta lisäosan toteutus, jossa lentotukialus on ”Titaani” jäi puolitiehen, eikä alkuperäisestä vetovoimasta ollut jäljellä mitään.

Battlefield Hardline ei herätä tässä toisessa Betassa samanlaista mielenkiintoa ja intoa, kuin mitä koin ensimmäisen betan aikana. Onhan pelissä muutama hauska innovaatio ja paikoitellen pelailu oli ihan hauskaa, mutta ne pienet yksityiskohdat ja vääjäämätön tarve verrata pelin isoveljeen BF4seen jättää vähän väljän maun suuhun.

En osaa vielä sanoa missä loppujen lopuksi itse seison, kun peli julkaistaan. Tuntuisi häpeältä jättää peli kauppaan, koska BF2sesta lähtien omistan kaikki saagan pelit. Peli ei kuitenkaan herätä niin suurta intoa, että voisin suoralta kädeltä sanoa sen hankkivani. Nooo – onhan tässä vielä aikaa pohtia 😉

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

3 thoughts on “Battlefield Hardline BETA 2 tunnelmia

  • Jeps Rasteri, törmäsin samaan aiheeseen RussianBadgerin videolla (http://youtu.be/m9pHgQ3XnSU) tänään. Sekään ei JackFragsin tapaan pitänyt tätä toimivana kandidaattina kilpapelimuotona. Mä en oikein tieä pitääkö bäfän olla myös CS ja CoD – bäfä bäfänä ja muut pelit tehköön sitä mitä ne parhaiten osaa 😉

    Reply
  • Aivan totta. Itelle kyllä riittäis klaani sotailu ja rennossa tiimissä pelaaminen, mielummin kuin tuo hieman yksilöllistä etua ajava meininki.

    Reply

Vastaa