Blogitjamppu_fi

Battlefield 2042 Kaikki Faktat

9.6.2021, kun DICE julkaisi ensimmäisen reveal trailerin uudesta Battlefield 2042 pelistä, aukesi samalla 3 vuotta tarkasti varjellun salaisuuksien kammion ovi. Peliä on kehitetty kaikessa hiljaisuudessa jo kolme vuotta ja peli on pysynyt hyvin salaisena. Toki internet on pullollaan arvauksia ja osa arvauksista osui oikeaankin. Jälkikäteen voi viisastella olivatko ne edes arvauksia…

BF2042 Sijoittuu odotusten mukaisesti moderniin, hieman futuristiseenkin aikaan. Peli uudistaa jälleen kerran itseään – toivottavasti tällä kertaa paremmin kuin aikaisemmin. Muutokset koskevat hyvin keskeisiä pelielementtejä, kun uudistuksen alla on pelaajaluokat ja ehkä se kaikkein klassisin pelimuoto Conquest.

Pelaajaluokkiin ei ainoastaan tuotu takaisin vanhaa Engineer luokkaa, jota ei vuosikausiin ole nähty pelissä, vaan koko luokkajärjestelmä pistettiin uusiksi. Uudessa Bäfässä pelaajat eivät enää suoraan valitse aseluokkaa, vaan spesialistin, joka tosin edustaa jotakin aseluokkaa. Luokkakohtaisia varusteitakin pistettiin aika lailla uusiksi, kun primääriaseet ja osa gadgeteistä ja muista varusteista on avoimena kaikille luokille ja spesialisteille.

128 pelaajan Conquest vaati myös uudistusta. Perinteinen lippuhippa voisi BF2042:n valtavilla kartoilla olla melko turhauttavaa. Lippusysteemi meni uusiksi, kun uudessa Conquestissa vallataan usempia lippuja sisältäviä sektoreita.

Peli julkaistaan 22.10.2021, mutta yllättävän paljon on pelin yksityiskohtia jo julkistettu. Salaisuuksien verho peittää vielä Hazard Zone pelimuotoa ja jotakin aivan uutta, jota DICEn LA toimisto rakentelee. Nämäkin todennäköisesti paljastetaan 22.7.2021 EA Play tapahtumassa. Sitä odotellessa ohessa 20 minuuttia täyttä asiaa uudesta Battlefieldista!

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Vastaa