PCPS4UutisetXbox

Assassin’s Creed Syndicate on nyt lunastettavissa ilmaiseksi

Suositun Assassin’s Creed -pelisarjan muutaman vuoden takainen peli, Assassin’s Creed Syndicate, on nyt saatavilla ilmaiseksi rajoitetun ajan. Pelin voi lunastaa itselleen sekä PC-tietokoneille että PlayStation 4- ja Xbox-pelikonsoleille Ubisoft Store -kauppapaikasta.

Vuoden 1868 Lontooseen sijoittuva peli kertoo sisaruksista, jotka ottavat yhteen teollisen vallankumouksen valtaapitävien kanssa. Vauhdikas toimintaseikkailu yhdistää toisiinsa jännittäviä taisteluita, salamyhkäistä hiippailua, aarteiden keräilyä ja käänteillään yllättävän tarinan. Yhtäältä peli tuo esille kiehtovan sankarikaksikon kuin myös 1800-luvun Lontoon.

Alkujaan loppuvuodesta 2015 julkaistu peli nauttii sekä kriitikoiden että pelaajien suosiota. Peli toikin jo tuolloin vakiintuneeseen pelisarjaan kaivattuja uudistuksia ja elämyksellisen suurkaupungin täynnä todellisia ja kuvitteellisia sivuhahmoja, jotka osaltaan värittävät tarinaa innostavalla tavalla.

Pelin voi lunastaa itselleen ilmaiseksi 6. joulukuuta 2023 kello 15.00 asti. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...