Kiinnostaisiko matsit rahapalkinnoilla?

Tervehdys, uudet sekä vanhat kaistalaiset!

Minulla ja eliminaattorilla on kehitteillä pieni ideanpoikanen yhteisömme tarjonnan parantamiseksi, ja tahtoisin nyt siis kuulla asiasta mielipiteitä, parannus ideoita sekä saada selville hieman jäsenten näkökulmaa kyseisestä asiasta. Toisin sanoen jos haluat vaikuttaa yhteisön tulevaisuuteen, niin nyt on oiva tilaisuus.

Mitäs siis sanoisitte, jos saisimme järjestettyä suosikki peliisi turnauksia ja matseja, jonka voittajalle olisi luvassa rahapalkinto pientä osallistumis maksua vastaan?

Eli homma toimisi siis suurin piirtein tähän tapaan:

Jokainen matsiin tai turnaukseen ilmottautunut jäsen maksaa yhtäsuuren osallistumismaksun esim. 5€, ja palvelimellamme olisi vaikkapa 10 kisaan osallistunutta pelikaistan jäsentä. Palkinto potti muodostuisi siis pelaajien rahoista, ja osallistumismaksuista muodostuneesta potista pelikaista.fi ”verottaisi” pienen osan (esim 20%) yhteisön ylläpito kuluihin. Näin matsin tai turnauksen voittaja pelaaja saisi loput, eli tässä tapauksessa huimat 40€.

Pelikaistan viemä summa käytettäisiin mm. pelipalvelimien, ts3-palvelimen sekä sivuston webhotellin maksamiseen. Mikäli rahaa jää yli, voimme rahoittaa/järjestää myös vaikkapa giveaway-taphtumia.

Tosin matsi pelaaminen rahasta – idea sotii vähän meikän pelaamisen periaatteita vastaan, eli siihen, että pelataan pelejä vain hauskuuden ja tiimi pelaamisen vuoksi. Mutta olisihan tämä oiva keino rahottaa yhteisön palveluita, mikäli saadaan homma toimimaan käytännössä.

Samalla, turnaus ideasta hyöytyisivät myös ne pelikaistan jäsenet, jotka eivät pysty tai halua rahakilpailuhin osallistua, esimerkkinä ala-ikäiset tai muuten vain tiukilla elävät jäsenet. Turnauksia pidettäisiin vain sovittuina aikoina pelikaistan palvelimilla esimerkiksi launtaisin kello 18:00-21:00 ja muulloin servut olisivat vapaana muille.

Summat ja kellon ajat yläpuolella ovat vain suuntaa antavia esimerkkejä.

Mitäs mieltä siis olette, löytyykö muita ideoita, parannus ehdotuksia, vai jopa kysymyksiä?

Mikäli te jäsenet otatte kyseisen käytännön hyvillä mielin vastaan, pitää meidän kuitenkin vääntää ja väkertää yhteiset pelisäännöt palvelimelle turnausten ajaksi sekä sen ulkopuolelle. Tämän lisäksi meidän pitää tietnkin selvittää myös asiaan liittyvät lain pykälät.

 

 

Rasteri

Rasteri, 31 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

WordPress Lightbox Plugin