Yhteisö

Kesämiitti 2022 – kysely ja arvonta

Nythän on niin, että ensimmäisestä yhteisön miitistä on kulunut jo useita vuosia ja tavoitteena tänä vuonna olisi saada miitistä vähintään yhtä ikimuistoinen. Olemme käyneet jo pientä alustavaa keskustelua siitä mitä tapahtuma voisi tulla sisältämään ja nyt olisi kaikilla Pelikaistan jäsenillä oiva tilaisuus osallistua uuden miitin suunnitteluun.

Yhteisellä päätöksellä olemme kuitenkin sopineet, että ennen tapahtumaan saapumista on tehtävä korona kotitesti, sekä paikalle ei saa tulla sairaana vallitsevan pandemia tilanteen vuoksi. Mikäli olet sairastanut – katso, että on kulunut vähintään 2 viikkoa siitä kun oireet ovat alkaneet, tai jätä tapaaminen väliin.

Asioita on vielä käsiteltävänä useita ja niitä on listattuna alle.

  • Ajankohta
  • Sijainti & matkustaminen
  • Majoitus mahdollisuudet & kustannukset
  • Aktiviteetit

Mikäli olet Pelikaistan jäsen ja haluat osallistua tapahtumaan, täytä tämä kyselylomake. Vastaaminen ei tarkoita vielä täyttä sitoutumista, vaan keräämme tietoja siitä mitä kukin miitiltä haluaa ja kuinka sijainti toiveet ja aikataulut sopivat yhteen, sekä kuinka suuri tapahtumasta tulisi.

Suosituimmat ajankohdat tapahtumalle ovat tällä hetkellä heinäkuussa, viikoilla 28-30, vastauksia kyselyyn on saatu lähemmäs kolmeakymmentä.

Vastausaikaa on huhtikuun loppuun ja vastanneiden kesken järjestetään peliarvonta, jonka tulokset ilmoitetaan vähintäänkin foorumilla. Tarkoituksena olisi ilmoittaa väliaikatietoja myös tapahtumasta kun sen järjestely etenee ja kuinka moni on esimerkiksi vastannut kyselyyn.

Kun olet täyttänyt kyselyn, voit jatkaa keskustelua foorumilla, Discordin #miitti2022 -tekstikanavalla ja olet tervetullut juttelemaan asiasta myös vapaammin puhekanavilla.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...