Artikkeli

Parhaat tulossa olevat videopelit vuonna 2023

Vuosi 2022 ei ollut uusien pelien osalta hirveää ilotulitusta, sillä useat pelijulkaisut viivästyivät vuodelle 2023. Nyt vuosi 2023 alkaa kuitenkin olla käsillä, mikä tarkoittaa, että luvassa on yksi parhaimmista vuosista videopelijulkaisujen saralla.

Tässä eivät ole kyseessä kolikkopelit, joita moni nettikasino tarjoaa, vaan nyt puhutaan ihan perinteisistä videopeleistä. Ja tässä artikkelissa esitellään muutamia mielenkiintoisimpia pelijulkaisuja, jotka tullaan näkemään vuonna 2023. Hyppää kyytiin!

Top 4 parhaat tulossa olevat videopelit 2023

Dead Island 2

  • Julkaisuajankohta: 28.4.2023
  • Julkaisualusta(t): Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC

Alun perin helmikuussa 2023 saapua pitänyt Dead Island 2 vihdoin tuomassa Dead Island -pelisarjan ystäville jatkoviihdettä. Sitä on todellakin saanut odotella, sillä ensimmäinen Dead Island julkaistiin jo vuonna 2011.

Toista osaa on siis kehitetty yli vuosikymmenen ajan ja nyt se on vihdoin ja viimein näkemässä päivänvalon.

Tässä seikkailussa pelaajan tehtävänä on hakata tartunnan saaneita zombeja, selviytyä immuunivasteisen ihmisjoukon kanssa ja vallata takaisin koko Los Angelesin kaupunki veristen ja toisinaan epätoivoistenkin taistelujen kautta.

Apuna tässä valloituksessa toimivat lukuisat aseet, kuten haulikko, katana ja lasipullot.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  • Julkaisuajankohta: 12.5.2023
  • Julkaisualusta(t): Nintendo Switch

On vahvistettu, että The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom julkaistaan markkinoille toukokuussa 2023. Tässä jatko-osassa Link palaa Hyrulen maahan kera upouusien pulmapelien, näyttävän pelimekaniikan ja mielenkiintoisten juonenkäänteiden.

Pelistä ei vielä ole annettu hirveästi tietoa, mutta kyseessä on laaja seikkailu, jossa riittää yllin kyllin tutkittavaa. Jos siis piti Breath of the Wildin upeista maista, voi samaa kohtaloa odottaa tämänkin pelin parissa – tosin paljon isommassa mittakaavassa.

Suicide Squad: Kill the Justice League

  • Julkaisuajankohta: Q1/Q2 2023
  • Julkaisualusta(t): Playstation 5, PC, Xbox Series X/S

Suicide Squad: Kill the Justice League -pelin piti ilmestyä alun perin vuoden 2022 alkupuolella, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että peli on valmis julkaistavaksi vuoden 2023 alkupuolella.

Kyseessä on avoimen maailman peli, josta löytyy tietty tarina. Päätähtenä toimii tietenkin koko Suicide Squad, johon kuuluvat Harley Quinn, Deadshot, King Shark sekä Captain Boomerang. Heidän tehtävänään on pelastaa planeetta mieltä hallitsevalta viholliselta, Brainiacilta.

Ja koska Brainiac hallitsee Justice Leaguen jäseniä, täytyy pelaajan jahdata muun muassa Wonder Womania, Supermania sekä The Flashia.

Tässä pelissä on mukana co-op mode, joka mahdollistaa pelaamisen yhdessä. Yksinpelikin on mahdollista ja silloin pelaaja voi vaihtaa hahmoa mielensä mukaan.

Marvel’s Spider-Man 2

  • Julkaisuajankohta: 2023
  • Julkaisualusta(t): Playstation 5

Marvel’s Spider-Man -peli ensimmäisestä osasta tuli yksi pelimaailman suurimmista hiteistä, kun se näki päivänvalon vuonna 2018. Ja nyt – vuonna 2023 – kyseiselle pelisarjalle on vihdoin tulossa jatkoa.

Insomniac Games on jo antanut muutamia teasereita ja kuvakaappauksia tulevasta seikkailusta, vaikkakin isossa mittakaavassa pelistä tiedetään vielä todella vähän. Nuo pienet vihjaukset ovat kuitenkin vahvistaneet sen, että Miles Morales ja Peter Parker ovat jälleen tositoimissa Hämähäkkimiehen rooleissa.

Tällä kertaa mukaan tulee myös Venom, jolla tulee mitä todennäköisimmin olemaan suuri rooli tässä pelissä. Tarkkaa tietoa tästä ei kuitenkaan vielä ole, sillä Insomniac ei ole paljastanut juonesta vielä juuri mitään.

Varmaa kuitenkin on se, että luvassa on jälleen yksi kerrassaan mahtava ja unohtumaton seikkailu.

Blaster280

Vanhanliiton pelaaja ja Sci-Fi elokuvien ja tv-sarjojen suurkuluttaja.