Artikkeli

Parhaat tavat maksaa ostoksia peleissä

Peliala on kehittynyt paljon viime vuosikymmenen aikana, ja niin ovat kehittyneet myös maksutavat joilla peliostoksia voidaan tehdä. Ennen pelaajille oli tarjolla vain muutama vaihtoehto tehdä ostoksia pelin sisällä. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nyt teknologian kehittymisen ansiosta pelaajilla on mahdollisuus ostaa haluamansa tuotteet helposti ja nopeasti yhdellä klikkauksella.

Verkkopelien maksamiseen on monia tapoja, mutta jotkut ovat parempia kuin toiset. Voi olla toisinaan hankala yksin selvittää, mitkä niistä ovat parhaita. Tässä artikkelissa annammekin sinulle tietoa siitä, mitkä ovat parhaita maksutapoja suosikkipelejäsi varten ja miksi ne ovat turvallisin vaihtoehto.

Verkkopankkimaksut

Ainakin toistaiseksi verkkopankkimaksut ovat harvinaisia pelien sisäisiin ostoihin, mutta tämä vaihtelee toki pelityypin mukaisesti. Esimerkiksi Brite kasinot mahdollistavat kyllä verkkopankkimaksujen tekemisen, kun taas Xbox ei siihen ainakaan toistaiseksi taivu, vaan kaikki hoidetaan luottokortilla.

Nettilompakot

Nettilompakoita pidetään helpoimpana ja nopeimpana tapana tehdä verkko-ostoksia peleissä, koska sinun ei tarvitse odottaa, että pankkisi käsittelee maksun. Sen sijaan maksu tapahtuu välittömästi pelitilisi taustalla. Tämä on myös yksi parhaista vaihtoehdoista, jos et halua käyttää luotto- tai pankkikorttia turvallisuussyistä.

Nettilompakot antavat sinulle mahdollisuuden ostaa verkkopelejä varten tarvitsemasi tuotteet reaaliaikaisesti ilman, että sinun tarvitsee odottaa niiden toimittamista. Voit myös tarkastella senhetkistä saldoasi milloin tahansa, joten tiedät, kuinka paljon rahaa kyseisessä lompakossa on käytettävissä. Tiedät myös, kuinka paljon rahaa tarvitaan ennen kuin alat tekemään ostosta.

Pankki- ja luottokortit

Verkko-ostosten tekeminen suosikkipeleissäsi voi tuntua kätevältä pankkikortilla, mutta joskus se ei välttämättä ole paras vaihtoehto turvallisuussyistä. Monet käyttävät pankkikorttia maksuvaihtoehtona erilaisten peliesineiden ostamiseen, mutta se voi olla riskialtista, jos peliyhtiö pitää kirjaa kaikista maksutiedoistasi.

Pankkikorttisi on suoraan yhteydessä pankkitiliisi, ja jos hakkeri saa haltuunsa korttitietosi, on erittäin todennäköistä, että tililläsi ei ole kohta enää mitään. Jos pidät pankkikorttia edelleen kätevänä maksamiseen ja haluat käyttää sitä, voit hankkia toissijaisen pankkikortin, jolla voit tallettaa jonkin ennalta päättämäsi summan. Sitä voit käyttää pelin sisäisiin ostoksiin.

Jos etsit yksinkertaista ja luotettavaa tapaa maksaa peleistäsi, luottokorttien käyttäminen on tähän yksi parhaista vaihtoehdoista. Voit käyttää luottokorttiasi ostaaksesi uusia esineitä hahmoillesi tai jopa ostaa esineitä, jotka auttavat sinua saamaan etulyöntiaseman pelissä.

Luottokortit ovat nopeita ja niitä voi käyttää missä tahansa, missä vain on toimiva internet-yhteys. Kortit ovat kätevin ja turvallisin tapa maksaa verkkopeleissä, mutta ne voivat olla myös kallein vaihtoehto, jos et maksa saldoa pois joka kuukausi. Tämä johtuu tietenkin siitä, että lluottokorttien korot ovat yleensä korkeammat kuin muiden maksutapojen.

PayPal

Jos haluat kohottaa verkkopelikokemustasi ja tehdä pelimaksuista helppoja ja sujuvia, PayPal on edelleen yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on maailman tunnetuin maksutapa verkko-ostoksille. PayPal on helppo tapa lähettää rahaa verkossa ilman monimutkaisia pankkisäännöksiä tai luottokortteihin tai bitcoin-tapahtumiin liittyviä kolmannen osapuolen maksuja.

Tällä menetelmällä sinun tarvitsee vain täyttää nopea lomake ennen ostoksen tekemistä ja lähettää sitten rahat PayPalin turvallisen maksujärjestelmän kautta.

Kryptovaluutta

Kryptovaluutta on vaihtoehtoinen digitaalinen valuutta, jota voidaan käyttää maksutapana verkko-ostosten tekemiseen eri peleissä. Kryptomaksuista on tulossa jatkuvasti vain suositumpia, eikä ihme. Kyseessä on monen mielestä helpompi ja paljon turvallisempi vaihtoehto rahaliikenteen suorittamiseen.

Siihen liittyy myös pienempiä transaktiomaksuja verrattuna muihin maksutapoihin.

Monet peliyhtiöt ovat alkaneet tarjota kryptovaluuttaa vaihtoehtoisena maksuvaihtoehtona. Jos siis haluat esimerkiksi ostaa paljon pelin sisäisiä esineitä, voit nykyisin käyttää tähän myös kryptovaluuttaa.

Sinun ei tarvitse huolehtia luotto- ja pankkikorttipetoksista ja huijauksista. Kryptot ei myöskään vaadi kolmannen osapuolen todennusta, mikä tarkoittaa nopeampia maksuja eikä rajoituksia omien rahojen käyttämiselle.

Perinteiset pankkisiirrot

Pankkisiirrot ovat myös hyvin yleisiä ja niitä käytetään laajalti luottokortti- ja pankkikorttitietojen suojaamiseksi kolmannen osapuolen sovelluksilta, jotka tallentavat tietosi palvelimilleen. Tietomurron sattuessa hakkerit voivat saada haltuunsa kaikki henkilökohtaiset tietosi ja taloudelliset tietosi verkkotapahtumia tehdessään.

Pankkisiirtojen ainoa haittapuoli on se, että ne vievät kauemmin kuin muut menetelmät, koska ne vaativat paperikopion kuiteista kauppiailta, kun maksat käteisellä tai luottokortilla suoraan pankkitililtäsi. Tämän voi kuitenkin välttää asettamalla automaattiset toistuvat maksut PayPalin kautta.

Lopuksi

Verkkopelaaminen on suosittu tapa viettää vapaa-aikaa, ja monet pelaajat haluavat käyttää rahaa ostaakseen esineitä pelin sisällä. Näiden avulla on mahdollista kilpailla muiden pelaajien kanssa ja esitellä hahmojaan ja aseitaan. Kaikki pelit eivät kuitenkaan tarjoa samaa maksuvaihtoehtoa, kuten tässä artikkelissa osoitimme.

Pelitilin kautta maksamiseen on olemassa erilaisia tapoja. Nämä ovat yleisimpiä peliyhtiöiden tarjoamia maksutapoja, joilla voi ostaa esineitä lähes kaikista verkkopeleistä. Voit valita minkä tahansa maksutavan ja ostaa suosikkipeliesi kohteita helposti!

Blaster280

Vanhanliiton pelaaja ja Sci-Fi elokuvien ja tv-sarjojen suurkuluttaja.