Artikkeli

Pelisuosikki Halo tullaan näkemään televisiosarjana – julkaisupäivä julki

Halo-pelin ja Master Chiefin pitkä ja piinaava odotus on vihdoin päättynyt, koska uudesta Halo-pelisarjaan pohjautuvasta televisiosarjasta on vihdoin julkaistu kauan odotettu traileri ja myös sarjan julkaisupäivä on annettu julkisuuteen. Tämä lyhyt traileri tarjoilee todella eeppisen ja upealta näyttävän pikaisen mutta näyttävän katsauksen pelisarjan uudesta aluevaltauksesta. Julkaisusta trailerista käy ilmi, että Halo-sarja saapuu fanien ja muidenkin innokkaiden odottajien katsottavaksi Paramount Plus-suoratoistopalveluun 24. maaliskuuta 2022. Joten kauaa ei tarvitse enään odottaa, vaan melkeinpä voi jo alkaa laskemaan päiviä, koska tätä uutuus sarjaa pääsee katselemaan!

Mistä Halo-sarjassa on oikein kyse?

Niille, ketkä eivät kyseistä peliä ole pelanneet ja on Halo täysin uusi tuttavuus, niin onkin hyvä vähän kertoa tai kerrata mihin kyseinen peli tai tv-sarja oikein pohjautuu. Elikkäs Halo-sarja kertoo ihmisten ja covenantien sodasta 2500-luvulla, jossa Master Chief ja Contana pyrkivät estämään ihmiskuntaa uhkaavan tuhon. Tv-sarjassa Master Chiefiä esittää Pablo Schreiber ja Cortanaa Jen Taylor. Vaikkakin tv-sarja näyttäisi mukailevan Halo-maailmaa todella hyvin ja uskollisesti, on tv-sarjassa kuitenkin tulossa rohkeampia irtiottoja ja myös eroavaisuuksia pelimaailmaan. Ennen kuin sarja näkee päivänvalon voi aikaansa hyvin viettää pelaamalla erilaisilla pelisivustoilla. Suosittelemme katsastamaan parhaat pelisivustot ja niiden tarjoamat edut, sillä niiden avulla sarjan odotus ei käy niin pitkäksi. Kannattaa siis ehdottomasti käydä kurkkaamassa julkaistu traileri ja laittaa sarjan julkaisu päivämäärä kalenteriin.

Mitä sarjalta voi odottaa?

Sarjan käsikirjoittajat ovat hyödyntäneet sekä tuttuja että myös uusia elementtejä sarjaa tehdessään. Sarjan tarkoituksena on ollut käyttää Halon maailmaa sekä hahmoja tarinan luomiseen, kuitenkaan sotkematta nykyisiä juonia. Ensimmäisen huomiona on se, että Master Chiefin rinnalla nähdään myös muita spartalaisia. Vaikkakin pelisarjassa on totuttu näkemään vain ja ainoastaan Master Chief valokeilassa. Lisäksi Master Chiefin televisioversio vaikuttaisi tottelevan ohjeistuksia orjallisesti ilman vapaata tahtoa. Trailerilla Chiefiä kuvataan ”tappavaksi, päivitettäväksi ja ennen kaikkea ohjattavaksi”. Toinen merkittävä muutos peliin on ihmishahmo Makee, jota esittää Charlie Murphy, joka esiintyy covenantien edustajana. Tämä on siis täysin poikkeava käänne peliin verrattuna. Merkittävin huomio on kuitenkin se, että cortana-avustaja on pelissä ollut sinertävä hologrammi, kun taas tulevassa sarjassa hahmo muistuttaa huomattavasti enemmän ihmistä. Muutoksia peliin nähden on siis varmasti luvassa, mutta sarjalla on silti paljon lunastettavaa ja myös varmasti paljon tulevia faneja!

Pelikaista.fi

Pelaamisen ohella luomme peliaiheisia uutisia, arvosteluita ja blogeja yhteisömme jäsenten sekä itsemme iloksi. Jos haluat auttaa Pelikaistaa kasvamaan, liity mukaan vaikkapa kirjoittajien remmiin! Lue lisää..