5 odotetuinta PC-peliä vuonna 2021

Me kaikki rakastamme pelejä ja niiden pelaamista, eikö niin? Ne tekevät elämästämme paljon hauskempaa ja voimme nauttia vapaa-ajastamme niitä pelatessamme. Uusia pelejä julkaistaan koko ajan ja eri alustoille. Näitä ovat mobiilipelit, PC-pelit, sovellukset ja muut. Kaikki nämä pelit ovat aivan uskomattomia ja niissä on paljon mahtavia ominaisuuksia, joita ihmiset tulevat varmasti rakastamaan. Tänään tarkastelemme viittä odotetuinta pc-peliä vuonna 2021. Ihmiset eivät malta odottaa niiden julkaisua ja sekoavat niiden vuoksi. Rullaa alas päin ja katso itse!

1-   Crimson Desert

Seuraavaksi meillä on tämä mahtava fantasia-toiminta-roolipeli nimeltä Crimson Desert. Uskotaan, että peli julkaistaan jossain vaiheessa talvikaudella vuonna 2021. Lisäksi sen traileri näyttää siltä, että sen estetiikka on erittäin hämmästyttävä, ja juuri se tekee tästä pelistä visuaalisesti upean! Pelin perusominaisuus on sen uskomaton grafiikka ja Crimson Desertin odotetaan tarjoavan sitä. Pelin on kehittänyt Pearl Abyss, jonka tiedetään myös olevan Black Desert Onlinen kehittäjä. Emme malta odottaa tämän pelin julkaisua, ja näyttää siltä, että Pearl Abyss on päättänyt tarjota hämmästyttävän pelin kaikille fantasiaroolipelien rakastajille markkinoilla. Mainittakoon viimeiseksi, että tiimi työskentelee yhä pelin kimpussa.

2-   Elden Ring

Ykkösenä listallamme, on tämä uskomaton peli, Elden Ring. Ihmiset eivät malta enää odottaa tätä peliä. Se on toimintaroolipeli, ja tiedetään, että sitä kehittää hyvin tunnettu ohjelmistosuunnittelija ja -kehittäjä. Pelin julkaisee myös Bandai Namco Entertainment. Aivan kuten Miniclip, Bonusetu.comin nettikasinot ja muut pelejä ja bonuksia tarjoavat alustat, Elden Ring on myös erittäin jännittävä, interaktiivinen sekä täynnä bonuksia. Pelin keskeisenä ajatuksena on hauskuus. Se on loistava yhteistyö Dark Soulsin ohjaajien, Hidetaka Miyazakin ja George R.R Martinin kirjoittajan välillä.

Uskotaan, että peli julkaistaan jossain vaiheessa vuonna 2021. Se on myös saatavana kaikille alustoille. Kuulostaa hyvältä, eikö niin?

3-   Path of Exile 2

Olemme kaikki kuulleet pelistä Path of Exile, vai mitä? Rakastimme sitä ja se on erittäin suosittu toiminta roolipeli. Kehittäjät eivät kuitenkaan ole vieneet peliään toiselle tasolle. Pelitoimittaja julkaisee Path of Exile 2 -pelin, jossa on seitsemän osainen tarina. Lisäksi uskotaan myös, että sama tarina jatkuu 20 vuotta myöhemmin! Kuinka uskomatonta!

Jatkaessasi tulet myös odottamaan innolla 19 uutta valtakuntaa. Jos rakastat Path of Exile -peliä ja olet avannut minkä tahansa valtakunnan edellisessä versiossa, voit yhä käyttää niitä pian julkaistavassa toisessa osassa. Sen lisäksi pelin grafiikka on aivan uskomaton. Peli on saatavana vuonna 2021, mutta päivämäärää ei ole vahvistettu toistaiseksi.

4-   Humankind

Aivan kuten Battlefield V, tämä peli Humankind on myös erittäin mielenkiintoinen. Pelin on kehittänyt Amplitude Studios, mutta sen on julkaissut Saga. Se on strategiapohjainen peli, jossa sinun on ajateltava tehokkaita tapoja voittaa peli.

Tämä peli mahdollistaa pelaajan luoda oman sivilisaation. Tämä sivilisaatio on rakennettu eri historiallisista kulttuureista. Lisäksi saat mahdollisuuden valita yli 60 kulttuureista helposti. Pelin avulla voit ajatella tapoja hallita osastoja sekä miten kehittää kaupunkeja. Lisäksi, mikä saa sinut voittamaan pelin, on se, että keräät paljon mainepisteitä. Käyttäjät voivat saada sen Steamista, koska se on ennakkotilattavissa.

5-   Back4Blood

Oletko kuullut pelistä Left4Dead? No, nyt on olemassa vielä parempi peli, jota ei ole kuitenkaan vielä julkaistu. Tämä on Back4Blood. Se on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jonka julkaisee Warner Bros. Studio. Lisäksi pelin on kehittänyt Turtle Rock Studios. Tämän pelin on kehittänyt sama tiimi, joka kehitti pelin Left4Dead.

Jos olet joku, joka rakastaa zombien tappamispelejä, niin et varmasti halua missata tätä. Lisäksi pelissä on myös erilaisia tiloja. Näitä ovat co-op story -tila ja moninpeli. Voit helposti valita kilpailuhenkisen moninpelitilan ja pitää hauskaa peliä pelatessasi. Yksi asia, jota tulet ehdottomasti rakastamaan tässä pelissä, on sen uskomaton grafiikka. Se on yksinkertaisesti henkeäsalpaava ja vie pelin aivan toiselle tasolle. Tämä on saatavana kesäkuussa 2021.

Mitä peliä sinä aiot pelata ensin?

Tähän päättyy luettelomme odotetuimmista PC-peleistä vuonna 2021. Kaikki nämä näyttävät todella huikeilta, joten nyt odotellaan vain niiden julkaisua!

Pelikaista.fi

Pelaamisen ohella luomme peliaiheisia uutisia, arvosteluita ja blogeja yhteisömme jäsenten sekä itsemme iloksi. Jos haluat auttaa Pelikaistaa kasvamaan, liity mukaan vaikkapa kirjoittajien remmiin! Lue lisää..

WordPress Lightbox Plugin