Titanfall 2 julkaistaan ensi viikolla
1

Titanfall 2 julkaistaan ensi viikolla

loka 18 Rasteri  

Titanfall 2 rytisee julkisuuteen niin PC:lle, PS4:lle kuin Xbox Onellekin 28. lokakuuta. Kyseisessä titaani-tiputuksessa keskitytään tällä kertaa moninpelin lisäksi myös yksinpelin tarinaan, siinä on kuulemma kyseessä koneiden ja ihmisten välisestä kumppanuudesta, ei kuitenkaan sellaisella liukkaalla lationotavalla kuten moni irstas Pelikaistalainen äskeisestä lauseesta voisi päätellä.

Kaiken kukkuraksi Respawn Entertainment pitää titaani-kansan viihtyvyyttä yllä myös julkaisun jälkeen. Maksullisten lisälatauksien ohessa on tarjolla myös ilmaista kivaa. Asia varmistettiin kehittäjän toimesta Redditissä. Uudet kartat ja titaanit ovat valitettavasti maksullisia, mutta kaikki uudet aseet ovat sentään ilmaisia.

Alla hieman virallista traileria pelistä. Tarinaan keskittyvä traileri saattaa spoilata yksinpelikokemusta.

Titanfall 2 Official Multiplayer Gameplay Trailer

Käykäähän vilkaisemassa myös Jamppu_fi:n luomaa pelikuvaa Titanfall 2 Pre-alphasta!

About Rasteri

Rasteri, 27 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...
  • Tinkki

    Typerä julkaisuajankohta, enkä voi hyvällä omallatunnolla ostaa kun ei aika riitä pelaamiseen. Toivotaan että pelaajamäärät pysyvät jossain järkevissä lukemissa, näyttää todella hyvältä.