Kaikki sisältö ei vielä ole saatavilla sillä sivuston uusi teema on vielä rakenteilla. Voit kuitenkin odotellessa lueskella jäsentemme tuottamia peliarvosteluita tai tutustua meihin foorumilla.

Mukavan pelikokemuksen lisäksi tarkoituksemme on tarjota pelaajille paikka missä klaanit ja yksittäiset pelaajat kohtaavat. 

Pelikaista on pääsääntöisesti täysi-ikäisille suomalaisille PC pelaajille suunnattu peliyhteisö ja pelaamme rennolla asenteella sekä pelaamisen ilosta. Meille tärkeintä on tiimityö ja mukava peliseura.

Meillä ei varsinaisesti ole mitään tiettyä ikärajaa, mutta vanhusparkojen korvien säästämiseksi toivoisimme myös uusilta jäseniltä hieman matalempaa ääntä tai ainakin jokseenkin aikuismaista käytöstä. Yhteisömme ikä-jakauma on tällä hetkellä 13-60, mutta suurin osa aktiivijäsenistämme taitaa olla päälle parikymppisiä.

Peliporukkamme sykkivänä ytimenä toimii TeamSpeak3 ja Discord äänipalvelimet, pelikaista.fi sivusto sekä tietenkin kaistalaisten oma keskustelualue.

Ylläpidämme Pelikaista.fi sivustoa ja muita palveluitamme harrastepohjalta. yritämme kehittää toimintaamme parhaamme mukaan ja tuoda mukana uusia ominaisuuksia mistä on jäsenille oikeasti hyötyä, joten pienikin palaute tai avustus on erittäin tärkeää..

Yhteisön jäseneksi pääset helposti, liity vain Steam ryhmään tai Pelikaistan keskustelualueelle.

Lisätietoa meistä löydät FAQ-sivulta.

Saat lisätietoa klaaneista ja killoista klikkaamalla alla olevan karusellin kuvia.