eSportsPCUutiset

Gifu eteni Play-offeihin

Suomalainen Tom Clancys´s Rainbow Six Siege – ammattilaisjoukkue Gifu eteni R6-pro leaguen pudotuspeleihin tänään 2-0 voitollaan espanjalaisesta Gbots – joukkueesta.  Ensimmäinen kartta oli kokonaisuudessaan tasainen esitys molemmilta joukkueilta, jotka etenivät lähes vuorotahtiin kunnes Hibana-operaattoriin liittyvä bugi iski. Bugin ilmaantuessa erä oli juuri alkanut ja Gifu ilmoittikin asiasta välittömästi ottelun valvojalle. Erä pelattiin loppuun ja hetken näytti, että Gbots vie ensimmäisen kartan 6-4 kunnes ilmoitus uusinnasta tuli. Fragit jakaantuivat varsin tasaisesti koko joukkueelle ja ensimmäisen erän voittoa voikin pitää osoituksena tiimipelaamisen voimasta.

Toisena karttana oli Consulate, jota Gifu hallitsi suvereenisti ja murskasi espanjalaiset 5-2 Kantoraketin ja joukkueen kapteenin Willkeyn vahvalla roaming-pelaamisella. Gbots ei päässyt oikein missään vaiheessa käsiksi Gifun pelaamiseen ja Consulate oli ehkä jopa tietynasteinen romahdus espanjalaisilta. Hyökkäysvuoroillaan Gifu eteni määrätietoisesti ja nopeasti kohteeseen, mutta varsinkin puolustaessaan joukkue onnistui riisumaan espanjalaiset aseista ja vaikuttikin, että Gbots oli varsin ymmällään yrittäessään hyökätä Gifun hyvin liikkuvaa puolustusta vastaan.  2-0 voitollaan Gifu varmisti paikkansa jatkossa. Voittajajoukkueen kokoonpano: Willkey, Pannarii, Bounssi, Sha77e ja Kantoraketti